Köksrenovering i Göteborg Tjänster

Som en väletablerad byggfirma kan vi erbjuda ett heltäckande utbud av tjänster, och vi har bland annat mer än 10 års erfarenhet av köksmontering.

Genom åren har vi anlitats av nöjda privatpersoner och företag i Göteborg och närliggande orter som Vetlanda, Varberg och Kungälv. Till oss kan du vända dig när du är i behov av en aktör med spetskompetens inom köksinstallation eller byte av köksluckor.

Begär en kostnadsfri offert Så hör vi av oss

Rotavdraget Minsta kostnaderna för arbetet med 30 %

När du anlitar oss kan du nyttja rotavdraget. Skattesubventionen sänker ditt pris för köksrenovering, om- eller tillbyggnation i din bostad. Som privatperson kan du dra av upp till 50 000 kronor per år.

Totalentreprenad Vi erbjuder helhetslösningar

Som en totalentreprenör kan vi ta ett helhetsansvar för såväl små som stora uppdrag. Det innebär att vi erbjuder oss att koordinera samtliga arbetsmoment vid en köksinstallation eller en renovering. Hos oss tilldelas du alltid en projektledare för en smidig kommunikation och ett optimalt arbetsflöde.

Försäkrade genom Länsförsäkringar Med fokus på din trygghet

Fös oss på Bygg & Finess i Väst är det viktigt att kunder och medarbetare ska känna sig trygga. Vi innehar alla erforderliga ansvars- och entreprenadförsäkringar, och vi samarbetar med Länsförsäkringar då bolagets utbud är anpassat till de omfattande krav på säkerhet som ställs i AB04 och andra regelverk inom entreprenadbranschen.

Tjänster inom kök och renovering Ett omfattande utbud

  • Försäljning av kök från ledande tillverkare
  • Kompletta renoveringar med VVS och el
  • Montering av köksluckor, lådfronter och tillbehör
  • Snickeriarbeten, som platsbyggning av köksstommar
  • Plattsättning för renovering med kakel och klinker
  • Olika typer av måleriarbeten
  • Uppdrag inom bygg och renovering på totalentreprenad
  • Till- och ombyggnationer

Vad säger våra kunder? Vi tackar våra kunder för deras omdömen om vårt byggföretag i Stockholm

Jag och min fru vill rikta ett varmt tack till företaget. De genomförde en ombyggnation av vårt kök. Rak kommunikation, smidiga lösningar och punktliga hantverkare bidrog till att vi blev nöjda.

Hjalmar Ombyggnation kök

Företaget platsbyggde en köksö i vårt fritidshus i Varberg. Vi hade en relativt begränsad budget men projektledaren hittade ändå lösningar som föll oss i smaken.

Lena Olsson Köksö

Byggfirman bytte våra stommar. Vi letade länge innan vi fann någon som kunde genomföra jobbet. Arbetet genomfördes snabbt och de städade efter sig.

Klara och Erik Platsbyggda köksstommar

Gratis hembesök? Vi skickar gärna mer information om köksinstallationer, renoveringar och andra tjänster

Kontakta oss för mer information om vårt utbud. Våra tillgängliga medarbetare kan det mesta som är värt att veta om köksrenoveringar och de delar gärna med sig av tips och råd. Du når oss enkelt genom att fylla i formuläret högre upp här på sidan. Om du önskar boka in en kostnadsfri kökskonsultation så hittar vi en tid som passar dig!

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu