Om oss Ett väletablerat byggföretag i Göteborg för kvalitativa köksrenoveringar

Bygg & Finess i Väst har sedan 2011 hjälpt en stor mängd privatpersoner och företag att få estetiskt tilltalande och praktiska kökslösningar. Vi är experter på att bygga om och bygga nytt, och genom åren har vårt byggföretag i Göteborg anlitats för små och stora köksrenoveringar.

Företagets grundare, Jimmy Johansson, har en omfattande erfarenhet inom byggbranschen och har genom åren skaffat sig ett kontaktnät med yrkesgrupper som rörmokare, plattsättare och elektriker, något som gör att vi i dag kan erbjuda kompletta lösningar. Vi har ett kundfokuserat arbetssätt med kvalitet i alla led och vi arbetar ofta på rekommendation av tidigare kunder.

Begär en kostnadsfri offert i dag Så hör vi av oss till dig

Ett företag för dig som söker genomtänkta kökslösningar Produkter från ledande köksleverantörer

Vår vision är att erbjuda kvalitetskök som installeras och skräddarsys i enlighet med kundens förväntningar. Vårt byggföretag i Göteborg samarbetar med ledande tillverkare från Tyskland, Schweiz, Ungern och Österrike. Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt från kompletta kök till måttanpassade köksluckor, fronter och bänkskivor. För oss är varje kök unikt och vi tar fram hållbara lösningar som du som kund kan ha glädje av en lång tid framöver. Vårt personliga arbetssätt innebär även att vi är lyhörda inför kundens önskemål angående budget och kostnad för köksrenovering.

.

Vad säger våra kunder? Ta del av kundomdömen - för dig som ska renovera kök

Blev rekommenderad att anlita firman av en släkting. Det arbete som de utförde var bra på alla sätt och vis. Dessutom var hantverkarna kunniga, trevliga, noggranna och mycket måna om att resultatet skulle bli bra.

Alva Större kök

Vi fick en bra kontakt med Jimmy från det första samtalet. Vi kan varmt kan rekommendera detta företag till alla som vill ha ett personligt kök.

Maria Andersson Köksmontering Lindome

Jag ger företaget högsta betyg. Bytet av köksluckor gick snabbt och smidig. De skötte allt inklusive leverans och montering. Luckorna passade de befintliga stommarna perfekt.

Nils Ny köksinredning

Gratis hembesök? Vi bjuder på en förbehållslös konsultation

Att bygga eller renovera kök kräver tid och eftertanke. För oss är det viktigt att du som kund känner förtroende för oss och våra projektledare, och vi kommer gärna hem till dig för att berätta mer om våra tjänster. Mötet är gratis och helt utan krav på motprestation från din sida. Det ger oss ett gott underlag för att ta fram en offert.

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu

En certifierad och försäkrad byggfirma i Göteborg Ett tryggt val när du ska renovera kök

Som ett seriöst byggföretag i Göteborg innehar vi F-skattesedel och är försäkrade genom Länsförsäkringar. Vi arbetar på ett hållbart sätt och vi erbjuder naturligtvis alltid garantier på de kökslösningar som vi installerar. När du anlitar oss kan du vara säker på att samtliga arbetsmoment utförs av behöriga hantverkare. Om vi, vid en totalentreprenad, tar in arbetskraft från våra samarbetspartners säkerställer vi alltid att alla delar av arbetet utförs av fackmän.