Pris köksrenovering Göteborg? Vi erbjuder tydliga kostnadsuppgifter och villkor

För oss är det viktigt att kombinera kvalitet i alla led med ett bra pris för din köksmontering, -renovering eller -byte.

När du kontaktar oss förser vi dig med en offert som ger dig en klar översikt över kostnaden för din köksrenovering eller andra tjänster som du vill anlita oss för.

För att ditt prisförslag ska bli komplett bokar vi gärna in ett gratis hembesök där vi mäter och diskuterar ditt projekt på ett ingående sätt. Vi separerar alltid timpris för snickare och andra kostnader med de utgifter som tillkommer för material. Förfarandet uppskattas då det gör det enkelt för dig att kalkylera besparingar i samband med ditt rotavdrag.

Att ta emot en offert för en montering, byte eller renovering av kök förbinder dig inte till någonting. Du når oss snabbt och enkelt genom att fylla i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret här på sidan. Vi nås även via telefon och mejl under veckans alla arbetsdagar.

Begär en offert med pris för köksrenovering Vi svara samma dag.

Vad säger våra kunder? Vi vill tacka de kunder som lämnat omdömen

Jag är 100 % nöjd. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. Punktliga hantverkare som även städade ordentligt efter sig i köket när renoveringen var klar.

Anki Köksrenovering Kungälv

Kan varmt kan rekommendera detta företag till alla som funderar på en köksrenovering. Vi bytte ut vårt gamla kök mot ett nytt och modernt. Jimmy gav råd och förstod våra behov.

Johan Alfredsson Köksbyte

Anlitade firman för att platsbygga ett kök i Varberg. De höll sig till offerten. Jag kan definitivt tänka mig att ta hjälp av företaget igen.

David Larsson Platsbyggt kök

Gratis Hembesök? Få kostnadsfri rådgivning av ett köksproffs

Våra erfarna projektledare ser till att du inte endast får ett kök som är funktionellt och estetiskt tilltalande. De finns med dig genom hela din renovering från ritningar och val av skåpluckor till leverans, montering och slutbesiktning. Ett välfungerande kök underlättar i vardagen och förhöjer värdet på din bostad. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda en kostnad för köksrenovering som passar din budget!

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu