Köksmontering Göteborg

När du anlitar oss tar du hjälp av en firma med lång erfarenhet av att montera kök. Vi ser till att du får en korrekt, säker och prisvärd montering som garanterar ett hållbart resultat.

Vi tillhandahåller helhetslösningar, och när du låter oss ta hand om din köksmontering i Göteborg får du en trygg arbetsgång. Vi erbjuder inte endast licensierade och kunniga hantverkare utan kan även, tack vare vårt stora kontaktnät, koordinera arbetet med elektriker och rörmokare. Du kommer att få en kontaktperson hos oss som ser till att alla moment i din köksmontering utförs i enlighet med den uppsatta tidsplanen.

Boka ett gratis hembesök inför din köksmontering Så hör vi av oss till dig.

Hur går en montering av kök till?

Som en väletablerad totalentreprenör kan vi ta hand om alla delar av din köksmontering. När du tar kontakt med oss börjar vi med att boka in ett första kostnadsfritt möte. Därefter kommer en projektledare hem till dig. Under konsultationen går ni igenom dina behov och vår medarbetare mäter ditt nuvarande kök. Sedan tar vi fram en offert som ger dig en tydlig översikt över alla utgiftsposter. När du accepterat kostnadsförslaget sätter arbetet igång, och om du beställer ditt kök via oss tar vi hand om hela processen från order till leverans. De hantverkare som kommer hem till dig för att montera kök är erfarna och utbildade. Vi arbetar i Göteborg med omnejd och vi kan boka in konsultationer på kringliggande orter som Kungsbacka och Varberg.

Kökslösningar med långtgående garantier

För oss är det viktigt att du som anlitar oss ska känna dig trygg. Vi samarbetar med köksleverantörer som erbjuder bra garantier, och när arbetet med att montera kök är färdigt genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att finishen lever upp till våra högt ställda krav. När arbetet är klart förser vi dig med intyg som visar att arbetet utförts på ett korrekt sätt. Alla våra plattsättare och rörmokare innehar alla nödvändiga certifikat och behörigheter som behövs. Våra elektriker som ingår i vårt kontaktnät är självklart behöriga att utföra sina arbetsuppgifter.

Beställ en kostnadseffektiv köksmontering i Göteborg

Kostnaden för en köksmontering i Göteborg beror på en mängd faktorer som antal stommar och köksluckor. Vi kombinerar erfarenhet och kunnande med mycket konkurrenskraftiga priser. För oss är det även viktigt att du som kund ska ha en klar översikt innan vi påbörjar arbete. Vi håller oss alltid till det pris för köksmontering som avtalats, och tack vare att vi tillämpar fasta timpriser slipper du överraskningar. Vår vision är alltid att underlätta för dig som kund och vi tar gärna hand om nedmontering och bortforsling av ditt gamla kök. Kort sagt är vi ett bra val för en smidig köksmontering.

Vad säger våra kunder? Tack för alla omdömen om köksmontering i Göteborg!

Är mycket nöjd med företagets arbete och ger dem fem stjärnor av fem möjliga. För mig var det viktigt att få arbetet utfört innan inflyttningsdatum och företaget höll vad de lovade.

Lars P. Nytt kök Partille

Byggfirman hjälpte oss att få en öppen planlösning. De slog ut en vägg och monterade ett nytt kök. Bra priser och ett trevligt bemötande – rekommenderas!

Joakim H. Öppet kök

Vi tog hjälp av Bygg & Finess för byte av stommar och luckor. Resultatet blev som vi önskade, modern och sobert. Har rekommenderat firman till släkt och vänner.

Dina Grå köksluckor

Gratis Hembesök? Vänd dig till våra köksexperter för mer information

Som en relativt liten byggfirma har vi möjlighet att arbeta nära våra kunder, något som innebär att du aldrig blir en i mängden. Vi tar gärna hand om din köksrenovering från A till Ö. Hör av dig till oss så bokar vi in ett förbehållslöst möte där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med montering eller andra tjänster i samband med ett köksbyte eller renovering.

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu