Köksinstallation Göteborg

Drömmer du om ett praktiskt och funktionellt kök som anpassats efter dina behov? Vi har lång erfarenhet av att kvalitativt kökssnickeri och att installera kök som passar kundens förväntningar, och vi arbetar alltid med en fingertoppskänsla för vårt hantverk.

Vi erbjuder kök för alla smaker och kan erbjuda en köksinstallation i Göteborg såväl för dig som önskar ett klassiskt kök som för dig som vill ta del av de senaste kökstrenderna. Vårt omfattande utbud monteras av utbildade hantverkare med specialistkunskaper. Vid en köksinstallation krävs oftast kunskaper från en rad olika yrkesgrupper som plattsättare, rörmokare och elektriker. Tack vare vårt omfattande kontaktnät säkerställer vi att arbetet alltid utförs inom de uppsatta tidsramarna.

Boka en gratis konsultation inför din köksinstallation Så hör vi av oss till dig

Vad ingår vid en installation av kök?

Vi är en totalentreprenör, något som innebär att vi kan ta hand om alla delar av din köksinstallation. Våra hantverkare skräddarsyr våra tjänster så att de passar kundens behov, och du kan vända dig till oss såväl för en komplett installation som när du vill byta ut valda delar av ditt kök. Som en ledande byggfirma kan vi erbjuda färdiga lösningar från välkända tyska och skandinaviska tillverkare. När du beställer ett komplett kök ingår alla delar med planering, leverans och montering. Då vi har djupgående kunskaper om kökssnickeri kan vi även bistå dig genom att platsbygga stommar. I dagsläget återfinns våra kunder runtom i Göteborgsregionen på orter som Landvetter, Kungsbacka och Kungälv.

Kundanpassade kökslösningar

Ett nytt kök upplevs ofta som en omfattande och tidskrävande investering. För oss är det viktigt att skapa ett ömsesidigt förtroende och där du känner att alla delar av din köksrenovering blir precis som du tänkt dig. Vi börjar alltid alla projekt med ett kostnadsfritt hembesök där vi noggrant går igenom dina idéer. Vid mötet lägger vi fram förslag på olika lösningar som kan omfatta allt från kökssnickeri till en snabb uppfräschning av köket genom byten av fronter, bänkskivor och köksskåp.

Vi bjuder på gratis rådgivning inför din köksinstallation i Göteborg

När du anlitar oss för en köksinstallation i Göteborg följer vi ett väl uttänkt arbetsschema. Vi börjar med att boka in ett kostnadsfritt möte där vi kommer hem till dig för att diskutera ditt projekt. Under besöket utför vi en köksmätning och presenterar inspirationsmaterial i form av kataloger från utvalda tillverkare. Konsultationen är ett bra tillfälle för dig att ställa frågor till en erfaren projektledare och få en uppfattning om din kostnad för att installera kök. När besöket slutförts tar vi fram exakta prisuppgifter för alla de moment som du önskar få hjälp med. Sedan kan du i lugn och ro jämföra vårt erbjudande inför din köksinstallation med offerter från andra aktörer.

Vad säger våra kunder? Tidigare kunders omdömen om köksinstallation i Göteborg

Vi har genomfört en mängd renoveringar genom åren och hade ledsnat på hantverkare som inte dyker upp. En bekant tipsade oss om byggfirman och möjligheterna till totalentreprenad, något som visade sig vara en perfekt lösning.

Lena Almqvist Totalentreprenad Göteborg

Vi fick ert bra intryck från första mötet och har fått många positiva omdömen om vårt nyinstallerade kök. Kommer anlita Bygg & Finess i Väst igen vid behov!

Gustav L. Köksinstallation

Bygg & Finess överträffade mina förväntningar. De ritade ett nytt kök från grunden. Jag jämförde offerter från olika köksfirmor och valet var lätt. Tack till alla inblandade hantverkare!

Dahlia Modernt kök

Gratis hembesök? Vi gör det enkelt att kalkylera ditt rotavdrag

Vår affärsidé grundar sig i en vilja att erbjuda verkligt prisvärda lösningar för dig som önskar installera ett nytt kök. Som ett seriöst och väletablerat byggföretag innehar vi F-skattesedel, något som gör det möjligt för dig som privatperson att nyttja ditt rotavdrag. För oss är det en självklarhet att erbjuda kostnadsfria och tydliga offerter som gör det enkelt att räkna ut avdrag på arbetskostnaderna.

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu