Byte av köksluckor Göteborg

Att montera nya köksluckor är ett prisvärt sätt att modernisera hemmets hjärta. Vi erbjuder en mängd lösningar för dig som snabbt önskar få ett trivsammare kök utan att tumma på kvalitet eller design.

Dina köksskåp utsätts dagligen för slitage och påfrestningar och så småningom kommer det vara dags för en renovering eller ett byte av köksluckor. Vår byggfirma kan ta hand om alla delar av arbetet, från beställning till leverans om montering. Vi har ett komplett sortiment och utför inte endast byte av köksluckor i Göteborg utan kan även montera lådfronter och olika praktiska tillbehör som underlättar ditt arbete i köket.

Begär en kostnadsfri offert inför ditt byte av köksluckor Vi kontaktar dig inom en arbetsdag

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Ett byte av köksluckor är ett kostnadseffektivt alternativ till att riva ut kökets inredning. Det är även ett självklart val för dig som har ett äldre kök med vackra platsbyggda stommar. Priset varierar naturligtvis beroende på hur många luckor du vill byta, vilka dimensioner skåpluckorna ska ha och i vilket material de tillverkats. Vi erbjuder ett stort sortiment med kvalitativa luckor från ledande tillverkare. Genom åren har vi försett kunder i Göteborg och närliggande orter som Kungälv och Mölndal med skräddarsydda lösningar. När du kontaktar oss visar vi gärna upp inspirationsmaterial och delar med oss av våra erfarenheter kring sådant som är viktigt att tänka på i valet av nya köksluckor.

Spara pengar genom att montera nya köksluckor på befintlig stommar

Att montera nya köksluckor på befintliga stommar är en lösning som låter dig hålla nere kostnaderna. Det smidigaste alternativet för dig som önskar den här typen av förändring är att låta oss ta hand om hela processen med mätning, leverans och montering. Vi tillhandahåller ett omfattande utbud som vi specialiserat oss på att installera på ett optimalt sätt. Hos oss arbetar hantverkare med lång erfarenhet av skräddarsydda kökslösningar. När du kontaktar våra medarbetare ser vi över hur vi kan realisera ditt projekt på allra bästa sätt.

Boka en konsultation inför ditt byte av köksluckor i Göteborg

Ett byte av köksluckor är ett utmärkt tillfälle att se över funktionerna i ditt nuvarande kök, du kanske önskar göra mindre förändringar som att byta ut någon eller några luckor mot lådfronter? För att du ska få ut det mesta av ditt renoverade kök börjar vi alltid alla nya kundkontakter med ett gratis hembesök. Den förbehållslösa konsultationen ger dig möjlighet att ta del av en erfaren projektledares kunskaper inför ditt byte av köksluckor i Göteborg. Den expert som kommer hem till dig tar även fram ett kostnadsförslag. Med en offert med ditt förväntade pris för att byta köksluckor i handen får du ett bra underlag för din renoveringsbudget.

Vad säger tidigare kunder? Tack för era omdömen om byte av köksluckor i Göteborg

Jag ville göra om ett gammalt kök i en uthyrningslägenhet utan att lägga alltför mycket tid och pengar. Firman erbjöd exakt det jag eftersökte och jobbet blev klart på en dag.

Linus Petterson Skåpluckor Varberg

Vi kände ett förtroende för firman från den första kontakten. De var mycket lättsamma att ha att göra med och arbetade på ett punktligt sätt.

Familjen Jansson Köksrenovering

Snabbt och proffsigt. Vi kan tänka oss att anlita Bygg & Finess i Väst igen. Såväl fronter som luckor verkar hålla den kvalitet som vi hoppades på vid installationen.

Laila Ny köksinredning

Gratis hembesök? Vi hjälper dig att mäta rätt inför din renovering

För att du ska få köksluckor med rätt dimensioner är det viktigt att mätningen utförs på ett korrekt sätt. När du bokar en av våra projektledare för en konsultation så tar vi måtten på stommarna i ditt kök. För att de luckor som du väljer ska passa krävs det även rätt sorts gångjärn, något som vi går igenom under mötet.

Jimmy Johansson
Byggare
Tel: 031-308 80 22
offert@köksrenoveringar.nu